INTERAKTÍV MOBIL

Szeretetkert kurzusok

Milyen jövő vár a párkapcsolatunkra?

Szeretetkert applikációm segít megérteni párkapcsolatod különböző területeit, felmérni, hol vannak árnyékos részek. Ha kíváncsi vagy a párkapcsolatod jövőjére, ehhez nyújtok számodra útjelzőtáblákat.

Szeretetkert kurzusaink közül pedig te magad választod ki, hogy hol van az a terület, amely nehézséget okoz számotokra, amelyen szeretnél vagy szeretnétek változtatni, dolgozni.

VÁLASZD KURZUSAINK KÖZÜL A LEGTESTHEZÁLLÓBBAT

Milyen segítséget nyújt a szeretetkert?

„A szeretetben megvalósul az a paradoxon, hogy két lény eggyé válik és mégis megmarad kettőnek.” – Erich Fromm

Párkeresőknek

Önismereted bővítéséhez, mélyítéséhez, mintáid beazonosításához, az előző kapcsolat tapasztalatainak megértéséhez és felkészítéshez a jövőre.

PÁRKAPCSOLATBAN ÉLŐKNEK

A tartós örömteli kapcsolat megőrzéséhez. Az ehhez fontos szemléletmód elmélyítéséhez és a szükséges kompetenciák elsajátításához. Párkapcsolati utikalauz.

Párkapcsolatban élek, nehézségeink vannak

Mi van, ha a párom nem nyitott arra, hogy fejlődjünk, tanuljunk? A jó hírem az, ha egy rendszer egyik tagja megváltozik, változik az egész rendszer is. Ha te magad másképpen tekintesz az adott helyzetre, ha másképpen reagálsz egy adott szituációban, megváltoztatod az addig kialakult mintákat. Azokat, amelyek konfliktushelyzetben rombolóak lehetnek.

Az önismeret az egyik legjobb út ahhoz, hogy a kapcsolataink is megváltozzanak. Ha változik az önmagadhoz való viszonyulásod, ha másképpen tekintesz magadra, a másik is másképpen fog viszonyulni hozzád.

Szeretetkert – 4 kertrész

Minden kapcsolat egy zarándokút, melyben eredeti sérüléseink felelevenednek, és egyben gyógyulhatnak is.

16.200 Ft

PÁRKAPCSOLAT, SZERETETKERT

Szeretetkert kurzus – 1. kertrész

Ismerd fel, miről tudtok beszélni, és miről nem! Közben építitek, vagy romboljátok egymást? Megtanulhatod felismerni, és építő módon kommunikálni a szükségleteidet, megvédeni határaidat. Énkép, és tükörkép.

16.200 Ft

PÁRKAPCSOLAT, SZERETETKERT

Szeretetkert kurzus – 2. kertrész

Hogyan kezeljétek a konfliktusokat, úgy, hogy mindketten elégedettek legyetek? Fedezzétek fel a kapcsolatotok láthatatlan szabályait! Ápoljátok a virágoskertet, használjátok egymás szeretetnyelvét 😊

16.200 Ft

PÁRKAPCSOLAT, SZERETETKERT

Szeretetkert kurzus – 3. kertrész

Intimitás, szabadság, és örömteli szexualitás a párkapcsolatod Szeretetkertjében.

Hamarosan!

PÁRKAPCSOLAT, SZERETETKERT

Szeretetkert kurzus – 4. kertrész

Sorsfordító tudatosítás: a transzgenerációs minták, és az eredeti család mintáinak átírása a kapcsolatban. A határok kialakításának lehetőségei. Az Én, a Te, és a MI.

Megjelenik: 2023. Szeptember

Párkapcsolati kurzusok

Korábbi legkedveltebb kurzusaink: Igen a nemek közt

12.800 Ft

PÁRKAPCSOLAT, Igen a nemek közt

Hogyan őrizzük meg a szerelmet?

Hogyan lehet megújulni, izgalmasnak, érdekesnek maradni a tartós kapcsolatban?

21.800 Ft

PÁRKAPCSOLAT, Igen a nemek közt

Őrizni a lángot

Kiüresedettség? Társas magány? Feszült helyzetek, elégedetlenség, értetlenség? Ha ezt tapasztalod, itt a helyed!

18.800 Ft

PÁRKAPCSOLAT, Igen a nemek közt

Együtt vagy külön?

Belső stabilitásod visszaszerzéséhez, újjászületéshez, a fájdalommal való megküzdéshez és átalakításhoz nyújtunk segítséget.

4.900 Ft

PÁRKAPCSOLAT, Igen a nemek közt

Hogyan kezeljük a párkapcsolatban felmerülő nehézségeket?

Mit tegyünk és mit ne, ha szeretnénk megőrizni a kapcsolatot? Hogyan kezeljük a konfliktusokat?

Egyedülálló vagyok, keresem a szerelmet

Amíg önmagaddal nem vagy igazán jó viszonyban, nehéz lesz olyan kapcsolatot találni, amelyben maradéktalanul boldog leszel. Az önmagunkkal kapcsolatos elégedetlenséget ugyanis könnyen a másikra vetítjük rá. Ha a társad keresed, kezdd önismerettel, önkutatással, ön-elfogadással, a saját magadhoz fűződő pozitív viszony kialakításával.

Erről fog szólni a következő könyvem: Szeretetkertben önmagunkkal – úton a belső szabadság felé. Ebben segítünk a Várva és vágyakozva a kapcsolatra online kurzusunk egy-egy fejezetével is.

Társtaláláshoz segítség

A görcsös akarás az egyik legnagyobb akadály. Helyette az elengedés, önmagunk elfogadása, a pozitív hozzáállás, a remény, és az örömteli jelenlét állapotába lenne jó belehelyezkedni.

3.900 Ft

PÁRKERESÉS, Igen a nemek közt

Hogyan találjunk társat?

Önismeret és a nagy kérdés, hogyan működnek mások? Milyen észrevétlen árulkodó jelekre figyeljünk az első találkozáskor? Hogyan lehetek hűséges boldog társa önmagamnak?

16.800 Ft

PÁRKERESÉS, Igen a nemek közt

Várva és vágyakozva a kapcsolatra

Szeretnél megállapodni? Egy igazi társra vágysz? Kezdd az önismerettel! Végigkövetjük Veled az ismerkedést, hogy mit kezdjél a lehetséges akadályokkal és hogyan kerüld el a zsákutcákat.

Patália a Tháliában

Gyere velünk játszva, szórakozva tanulni magunkról, egymásról, a kapcsolatról! Embertípusokat, szeretetnyelveket, konfliktuskezelést. Te magad vagy a színpadon, nézőink azt mondják, hogy mintha a saját párkapcsolatukba tekintenének bele.

Csomagajánlat

Könyv + kártya

20.490 Ft helyett

16.400 Ft

A Szeretetkert kártyajáték lehetőség arra, hogy kérdésekkel és kérésekkel egymást és a kapcsolatotok különböző területeit mélyebben vagy eddig ismeretlen aspektusból is játékosan feltérképezzétek. Szeretetkert című könyvem segít megérteni párkapcsolatod különböző területeit, felmérni hol vannak árnyékos részek. Ha kíváncsi vagy a párkapcsolatod jövőjére, ehhez nyújtok számodra útjelzőtáblákat.

.